lørdag den 3. oktober 2009

SAGBUTT paa Tiger Mountain

I går, i Seattle-området haven bloggere blev opfordret til at Mollys haven på Tiger Mountain at smage tomater. Og, som det går med SAGBUTT møder, taler og spiser!

Dette er blot en del af køkkenhaven. Du bliver nødt til at tjekke de Weed Wackin »Wenchespost til at se mere af græskar. Molly allerede har greens plantet for falder ind under den hvide pels. Bemærk: fleece bliver holdt på plads med japanske tøj stifter lavet til brug med bambus stænger (& perfekt til hoop glaskupler). Molly har en ekstra cool haven og har flere strategier for at hjælpe med at holde planterne lidt beskyttet.

Personligt, mødte vi den forælder til theblack fisse pil cuttingsMolly bragt til vores første SAGBUTT møde! Det er den venstre halvdel af billedet ovenfor. Jeg tror, der er en lilla nabo til højre.

Nogle af de velsmagende og farverige tomater, der indgik i stikprøven. Der var mange sorter, men bare disse tre var meget forskellige fra hinanden. Den italienske Ice var en spændende syn. Det havde en mild smag, og en solid mur struktur, der mindede om mange af os af peber.

Bare en lille betragtning af den bøde nordvestlige landskab for dem af jer i andre dele af verden.
Tak, Molly, for hosting gruppen og den fine tur, mad og drikke! Du har oprettet sådan et dejligt sted der! Det var så sjovt at høre om din havearbejde og andre eventyr. Jeg kunne have opholdt sig på dette veranda for en uge (selvom det vilde liv historier kan have ændret sig - se også Weed Wackin 'foto essay).