tirsdag den 18. august 2009

Deep Purple, moerkeroede

I går morges, guvernør O'Malley syntes i New Carrollton at annoncere sin støtte til letbane på Purple Line. Han kørte en MARC toget til Baltimore at annoncere sin støtte til letbane på den røde linje. Guvernøren kan meget vel have redet en MARC toget til månen, fordi disse to begivenheder blev størrelser.

Purple Line Event, New Carrollton

Lederne af de to Montgomery og Prince George's Counties hilste guvernør som en sejrende helt. Aktion for Transit aktivister, hvoraf nogle har arbejdet for Purple Line i årtier, fejres denne vigtige milepæl. Rail modstandere i byen Chevy Chase udsendt en pressemeddelelse, men ikke bryder Governor's part. Følgende er et par billeder af den lejlighed fra Delegate Bill Bronrott (D-16).





Red Line Event, Baltimore

Red Line tilhængere var opfyldt ved Red Line modstanderne, der aggressivt har taget det til guvernør. De protesterende er en del af en stor koalition fra øst og vest sider af Baltimore, der er modstandere overflade letbane. De er især utilfredse med den Maryland Transit Administration's single-track tunnel forslag, som de mærke et "Death Trap tunnelen." The Maryland Daily Record sagde, at guvernør opfyldt et "skarpt opdelt crowd" og "vred mishagsytringer" og endda rapporteret, " På et tidspunkt viste det sig, at nogle demonstranter var tæt på en fysisk konfrontation med en tilhænger af den linje. "The Baltimore Sun's Mike Dresser siger de protesterende overdrevet deres styrke i deres pressemeddelelse, men én ting er sikker: Der var ikke én ad Ny Carrollton bedrift up "Purple Lies" tegn. Tjek billedet nedenfor.